top of page

Ik creëer tijd

voor u. 

Image by Milad B. Fakurian

about

me

mariette%2520long_edited_edited.jpg

Ik ben Marie. Ik ben 40 jaar, woon samen met Marc en ben mama van Chloé en Mila.

Van opleiding ben ik pediatrisch verpleegkundige. Gedurende 3 jaar oefende ik die job ook met veel passie en enthousiasme uit. Begin 2010 kreeg ik echter een voorstel uit een totaal andere sector. Ik startte kort daarna als verkoopster in de eerste A Suivre damesboetiek in Gent. 

 

Gedurende 10 jaar bouwde ik mee aan een verhaal dat groeide. Ik greep de kans om mijn commerciële, communicatieve en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen. Gaandeweg ontdekte ik mijn sterkste troeven: klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, discretie, betrouwbaarheid en “social skills”.

 

Na 10 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens de coronaperiode nam ik de tijd om alles op een rijtje te zetten. Wat kan ik goed? Wat doe ik graag? Ik wou iets met mensen blijven doen. Dat stond vast! Maar wat? … Ik wou iets doen met mijn passie voor zorg. Ik wou mensen helpen. Mijn discretie, mijn ‘liefde’ voor netheid en structuur inzetten voor anderen.

Ik ben beginnen inzien wat voor een kostbaar goed tijd is. Tijd voor uzelf en voor de mensen om wie u geeft. Hierdoor kwam ik op het idee om mensen te ontzorgen. Om voor hen tijd te creëren. Door dagelijkse taken en zorgen over te nemen. Door dingen te regelen en te doen. Ik denk dan vooral aan mensen die geen full-time ‘assistant’ nodig hebben, maar af en toe snakken naar iemand die hen even helpt. Een vertrouwenspersoon. Iemand die de dingen vlot en grondig aanpakt. Dat is dus wat ik met MEET MARIE aanbied.

bottom of page